MAKTABLARDA MATEMATIKA DARSLARINI QIZIQARLI O’TISHDA “GAMIFIKATSIYA” TEXNOLOGIYASI - Nazarova Xamida Ibroximovna; Djurayeva Feruza Muxtorjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy ta’lim tizimida o’quvchilarning darslarga bo’lgan qiziqishini oshirish, ularning faol ishtirokini ta’minlash va matematikani o’rganishni yanada samarali qilish uchun Gamifikatsiya usuldan foydalanish yaxshi samara berishi haqida yoritilgan.