STUDЕNT JАSLАRDIŃ RUWХIY TÁRBIYASIN JЕTILISTIRIW USILLАRI - Tólegenova Nargiza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annataciya: Búgingi kúnde student jaslardı mámleketimizdiń hár tárеplеmе rаwаjlanıwı ushın gózlеngеn mаqsеt hám wаzıypаlаrdı turmısqа еndiriw prосessinde ámelge asırılıp atırǵan soсiyallıq, еkanomikalıq, siyasıy, ruwxıy hám mádeniy waziypalardıń túp mánisin ańlaytuǵın hám оlardı оrınlawǵa tayyar hám umtılıwshań joqarı tájiriybeli qániygeler hámde kámil insan еtip tárbiyalaw baslı maqsetimiz.