ABDULLA QODIRIY ASARLARIDA MILLATNI UYG’OTISH, ERKINLIK VA O’ZLIKNI ANGLASH G’OYALARI - Maxmudova Sadoqat Xolmatovna; Sirojova Dilyora Fayzullo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abdulla Qodiriy haqida ma’lumotlar, millatni uyg’otish, erkinlik va o’zlikni anglashga doir olib borgan ilmiy izlanishlari haqida fikr mulohazalar keltirilgan.