SADR ZIYO – MUNAQQID. - Sattorova Nargiza Abduraupovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxoro adabiy muhiti vakili Sadr Ziyo xususidadir. Uning hayoti, faoliyati hamda asarlar to’g’risida batafsil ma’lumotlar berilgan.