MULOQOTNING BOLA SHAXSI RIVOJLANISHDAGI AHAMIYATI - Sevara Maxmudova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar muloqot kompetensiyalari shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar va psixologik ijobiy muhitning ahamiyati eks etgan bo‘lib, bolalar muloqotini rivojlantirishning muhim yo‘nalishlari yoritilgan. Ilk va maktabgacha yoshdagi bolalar muloqotining о‘zigа xоs xususiyаtlаri hamda yetakchi faoliyat bosqichlarining ro‘li keltirgan.