CHETKA HUDUDLARNI ICHIMLIK SUVI BILAN TA’MINLANISHI - Maxmanazarov G‘afur Axnazarovich; Ahmadjonova Nozima; Jumyazova Kamola (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Dunyo boʻylab qariyb 4,2 milliard kishi vodoprovod suvidan foydalanish imkoniga ega boʻlsa, yana 2,4 milliard kishi quduqlar yoki umumiy kranlardan foydalanish imkoniyatiga ega edi. Jahon sog‘liqni saqlash tashkiloti toza ichimlik suvidan foydalanishni insonning asosiy huquqi deb biladi.