TALABALARNING AMALIYOT JARAYONINI TASHKIL ETUVCHI DOLZARB MASALALAR. - Xomudjonova Feruza; Ergasheva Zulayxo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqola mazmuni, talabalarga berilayotgan amaliyotdan olgan bilimlari va uni kelgusi ishlariga ta’siri hamda amaliyot jarayonidan olgan tajriba ko’nikmalaridan iborat.