BASKEDBOL SPORT TURIDAN MUSOBAQALAR O’TKAZISH VA HAKAMLIK QILISH. - Xomudjonova Feruza; Pardayeva Marjona (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Maqola, mazmuni basketbol o’yinidan musobaqalar tashkil qilish hamda o’tkazish uslubiyatlarini takomillashtirishdan iborat.