VOLEYBOL MUSOBAQASIDA HAKAMLARNING VAZIFALARI. - Xomudjonova Feruza; Ergasheva Zilola (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Musobaqa tom ma’noda necha yillik mashg’ulotlar yig’indisi hisoblanadi. Har bir sport turida musobaqalar o’tkazishning o’z qonun - qoidasi mavjud bo’lganidek, voleybol musobaqasi ham ma’lum qoidalarga asoslanadi.