PSIXOLOGIK XIZMAT VA UNING TURLARI. PSIXOANALIZ TA’LIMOTI VA TIBBIYOTDAGI O‘RNI - Olimova Dano Shakirovna; Masharipov Eldorbek Yarashboy o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada psixologik xizmat tushunchasi, uning asosiy maqsad va vazifalari, amaliyotdagi asosiy turlari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, zamonaviy psixologik yondashuvlardan biri bo‘lgan psixoanaliz ta’limoti, uning asoschilari, asosiy tamoyillari va bugungi tibbiyotdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Maqola psixologik xizmat ko‘rsatishning amaliy shakllari hamda bemorlar bilan ishlashda psixoanalizning qo‘llanilishi misolida yoritilgan.