TA’LIM VA ILMIY FAOLIYATNI BOSHQARISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Muradov Bahrom Akromjonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim va ilmiy faoliyatni boshqarishning zamonaviy usullari va strategiyalari tahlil qilinadi. Maqola, o‘quv jarayonini samarali tashkil etish uchun interfaol metodlardan foydalanishni, shuningdek, ilmiy tadqiqotlarni rejalashtirish va natijalarini baholash mexanizmlarini takomillashtirish zarurligini ko‘rsatadi. Kalit so‘zlar: ta’lim boshqaruvi, ilmiy faoliyat, interfaol metodlar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik monitoring