HARBIY XIZMATCHILARNING OILASINI IJTIMOIY – PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK MOSLASHUVIDA MUOMILA VA UNING ROLI - Rejametova Irada Ikramshikovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqalada keltirilgan ma’lumotlar asosan harbiy xizmatchilarni oila va moslashuv, muomila jarayoniga asosiy e’tiborni qaratilgan. Maqolada keltirigan ma’lumotlar ochi va mazmunli ko‘rinishda aks ettirilgan va keltirilgan manbalar ijtimoiy – psixologik va pedagogik omillarni o‘z ichiga qamrab olgan.