YOSHLARDA IJTIMOIY FAOLLIKNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Allaberganova Gulnoza Kenjayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada o‘quvchilar o‘rtasida so‘rovnomalar orqali bola tarbiyasiga ta’sir ko‘rsatuvchi pedagogik, ijtimoiy, psixologik shart-sharoitlarni o‘rganish va milliy mentalitetimizga mos keladigan tarbiya uslubini tanlash, ish jarayonida unumli foydalanish haqida so‘z yuritilgan.