BO’LAJAK MUHANDISLARNING INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASHDA KREATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Eshnazarov Dilshod Azamatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada bo’lajak muhandislarning kreativ kompetensiyalarini shakllantirishning tarkibiy, konseptual va metodik modelini takomillashtirishni, zamonaviy axborotkommunikatsiya texnologiyalarini ta‘lim jarayoniga keng tatbiq etish masalalari bayon rtilgan.