AFANDI OBRAZINING IJTIMOIY HAYOT IFODASIDAGI O’RNI - Usmanova Mahliyo O’ktam qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya: Mazkur maqolada o’zbek xalq og’zaki ijodining namunalaridan biri latifalarda Afandi obrazining ijtimoiy hayot bilan bog’liq vaziyatlardagi o’rni haqida ma’lumotlar berilgan. Nasriddin orqali yechilgan muammoli holatlarga e’tibor qaratilgan.