IJTIMOIY TARMOQLARDA BREND IMIDJINI SHAKLLANTIRISH STRATEGIYASI - Rustamov Lazizbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy marketingdagi o‘rni va ular orqali brend imidjini shakllantirishning samarali strategiyalari o‘rganiladi. Tadqiqotda brend imidjining mazmuni, uning tarkibiy qismlari hamda raqamli platformalarda mijozlar bilan o‘zaro aloqaning ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, kontent marketing, brend ovozini yaratish, influencer marketing va foydalanuvchi yaratuvchan kontent kabi strategik yondashuvlarning brend obro‘sini oshirishdagi roli ko‘rsatib beriladi. Tezis yakunida ijtimoiy tarmoqlarda brend imidjini shakllantirishda yo‘l qo‘yiladigan asosiy xatolar va ularning oldini olish usullari yuzasidan amaliy tavsiyalar beriladi.