BOLALARDA RANGLARNI IDROK ETISH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Boliyeva Sevara Abdujamilovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ranglarning bolalar kayfiyatiga ta’siri, ahamiyati va qo‘llanilish maqsadlari yoritilgan hamda tadqiqotlar natijalari umumlashtirilgan. Ranglarning munosabatlari murakkabligi visual illyuzialar misolida ko’rilgan.