TINCHLIK – ENG ULUG‘ NE’MAT: TINCHLIK UCHUN KURASHGAN MILLIY QAHRAMONLAR XOTIRASI - Ergasheva Mohizarbegim Elmurod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tinchlikning inson hayotidagi beqiyos o‘rni, uning jamiyat taraqqiyoti va barqarorligi uchun ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, yurtimizning mustaqilligi va osoyishtaligi yo‘lida jonini fido qilgan milliy qahramonlarning jasorati, ularning tinchlik yo‘lidagi fidokorona xizmatlari xotiralanadi.