ODAMNNING BIOLOGIK ISHI - Roʻzimatova Shahloxon Shuxrat qizi; Xusainova Xusnabat Jo’rayevna; Elmurotova Dilnoza Baxtiyorovna; Qurbonov Jamshid Muyiddinovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ishda inson organizmining biologik ishining fiziologik xususiyatlari oʻrganiladi hamda biofizik qonunlar asosida tahlil qilinadi. Shuningdek, biologik faoliyatning inson salomatligini saqlashdagi oʻrni tahlil qilinadi.