XXI ASRDA O‘QITUVCHINING ROLI VA ZAMONAVIY TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - N.M.Muhammadiyeva; Z.A.Axmadjonova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada hozirgi kunda rivojlanib borayotgan raqamli texnologiyalardan ta’lim tizimida qay tarzda foydalanilayotgani, ko‘pgina manbalar, shu jumladan, maktab ta’lim tizimiga ham elektron jihozlarning kirib kelishi jarayonida o‘qituvchining roli qay darajaga tushgani yoki, aksincha, yuksalganini aniqlash haqida batafsil tahlil qilinadi.