BOLANING PSIXIK RIVOJLANISHI, XULQ- ATVOR QOIDALARI. BIXEVIORIZM. - O‘g‘ilxon Tolibjonovna Vaxabova; Jo’rayeva Zuhra Xusanboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTASIYA: Biz ushbu maqolada bolaning psixik rivojlanishi haqida maʼlumot beramiz. Asosan, bolalarda xulq- atvor qoidalari oʻrganiladi. Bundan tashqari bixeviorizm tushunchasining bir qancha asosiy gʻoya va vazifalari haqida ham maʼlumotlarni ham oʻrganamiz.