MAHMUDXO’JA BEHBUDIY VA UNING XALQIGA QILGAN FIDOYILIGI - O’.T.Vaxabova; Numonova Mohinur (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Mahmudxo‘ja Behbudiyning hayoti, bilimi, xalqi uchun bag‘ishlagan vaqti hamda u tashkil etgan maktablar va yozgan asarlari orqali xalqni o‘qitish va ma’rifatli qilish yo‘lida qilgan sa’y-harakatlari haqida qisqacha aytganda, uning fidokorona yondashuvi haqida.