BARKAMOL SHAXSNI SHAKIIANISHIDA OILA MUHITI TA’SIRI - Astanova Gullola Asatullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada oila uning jamjyatda tutgan o‘rni, bola tarbiyasida oilaning va ota-onaning vazifalari,ota –onaning bir –biriga munosabati, oilada kattalarning muomala madaniyati, tarbiya jarayonida bolaning shakllantirishi va rivojlantirishihamda oilada bolani tarbiyalashda uchraydigan xatoliklarni oldini olish haqida maʼlumotlar keltirilgan.