YOSHLAR O‘RTASIDA JINOYATCHILIK VA HUQUQBUZARLIKLARNING OLDINI OLISHGA BARCHAMIZ BIRDEK JAVOBGAR VA MAS’ULMIZ - Xudoyberdiyev Muxriddin Qodir oʻgʻli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
KIRISH Davlatimiz rahbarining 2025 yil 3-yanvardagi «2025-yilda respublika mahallalarida xavfsiz muhitni yaratish va huquqbuzarliklarning barvaqt oldini olish tizimi samaradorligini yanada oshirish bo‘yicha chora-tadbirlar to‘g‘risida»gi PQ-1 sonli qarorlari yurtimizda jinoyatchilikni oldini olish borasida qilinayotgan ishlarimizni yana bir yuqori pog`onaga olib chiqdi. Xalqimiz bekorga bir kun janjal bo‘lgan uyda qirq kun baraka bo‘lmaydi, deb bejiz aytmagan. Haqiqatan, osoyishtalik bor joyda baraka, ishda unum bo‘ladi.