BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING MULOQOT, TADQIQOT, YARATUVCHANLIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA "4 K" MODELINING AHAMIYATI - Imomova Surayyo Xasanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining muloqot, tadqiqot va yaratuvchanlik ko‘nikmalarini rivojlantirishda "4 K" modeli muhim o‘rin tutadi. Bu model zamonaviy ta’lim jarayonida talab qilinadigan asosiy kompetensiyalarni o‘z ichiga oladi va o‘quvchilarning nafaqat bilim darajasini oshirish, balki ularni keng qamrovli shaxs sifatida shakllantirishga xizmat qiladi.