ISTIQLOL DAVRI O‘ZBEK SHE’RIYATINING YANGILANISH VA O’ZIGA XOSLIGI - ESHBEKOVA DILDORA MUMINXANOVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada Istiqlol davri o‘zbek she’riyatining o‘ziga xos bo‘lgan yangilanishi xususida so‘zlangan.Zamonaviy shoir Salim Ashurning ayrim she’rlari tahlilga olingan.