KASBGA YOʻNALTIRISH HAMDA OʻQUVCHILARDA KASB TANLASH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGI VA PEDAGOGLARNING OʻRNI - Davronova Sabohat Isoqulovna; Jumayeva Dilorom Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Zamonaviy jamiyat mustaqil qarorlar qabul qila oladigan,ularni muvaffaqiyatli va samarali amalga oshirish uchun javobgar bo’la oladigan, doimiy o’zgarib turadigan ijtimoiy-iqtisodiy muhitda o’zini anglashga tayyor bo’ladigan mutaxassislarga juda muhtoj.Shu sababli ta’lim muassasalarida o’quvchilarni kasbga yo’naltirish masalalari tobora kuchayib bormoqda.