SHAXSLARDA ZAKOVATNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Azamova Maftuna Xusanboyevna; Abduhalilova Sevara (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Inson aql-zakovati tushunchasi shaxsning bilish, o‘rganish, tushunish, turli muammolarni hal qilish, tajriba orttirish va olingan bilimlarni amaliyotda qo‘llash qobiliyatini o‘z ichiga oladi.