MTT DA BOLALARNING IJODIY QOBILIYATLARINING RIVOJLANISHIDA TASVIRIY FAOLIYATNING O‘RNI - Nargisxon Nurmatova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatotsiya: Ushbu maqolada pedagogika fanida qo‘llanadigan texnologiyalar, fanning zamonaviy termini hisoblangan innovation pedagogika ...... kabilar haqida batafsil fikr yuritiladi.