ELEKTRON ARXIVLARNI YARATISH BO‘YICHA JAHON TAJRIBASI - Sultanova Zuxra Shuxratovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTASIYA Ushbu maqolada jahonda elektron arxiv yaratish bo‘yicha izlanishlar, tadqiqotlar, xalqaro standartlar, jahondagi arxivlar va ularning turlari, arxivlarda qo‘llaniladigan axborot texnologiyalari xaqida ma’lumot berilgan.