URUGʻLANISH JARAYONI XILLARI VA AHAMIYATI - Abdumalikova Habibaxon Mahsitali qizi; Numanova Zaynabxon Farxodjon qizi; Olimjonova Mohidil Ibrohimbek qizi; Yo'ldashev Abduvali (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada urug’lanish va ularning xillar haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan. Shuningdek, urug’lanish turlari, urug’lanishning kamchilik va afzalliklari, qo’shimcha urug’lanish to’g’risida ma’lumotlar berilgan.