MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINIY BAG‘RIKENGLIK: BARQAROR TARAQQIYOT ASOSI - Xudoyqulov Sunnat Ismatillo o’g’li; Jo’raqulova Marjona Bahodir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Millatlararo totuvlik va diniy bag‘rikenglik bugungi dunyoda eng dolzarb masalalardan biridir. Ushbu maqolada ushbu tushunchalarning mohiyati, tarixiy rivojlanishi, zamonaviy ahamiyati va jamiyat taraqqiyotiga ta’siri keng yoritiladi. Shuningdek, O‘zbekiston misolida ushbu tamoyillarning amalga oshirilishi va uning natijalari tahlil qilinadi.