SHAXSLARDA DESTRUKTIV XULQ-ATVOR KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK SABABLAR - Egamberdiyev Sardorjon Said o'g'li; Rustamova Dilnoza Xayotovna. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Destruktiv xulq-bolalikdagi salbiy emotsional kechinmalar, ota- onaning bolaga nisbatan emotsional sovuqqonligi natijasida zarur vaqtlarda ulardan yetarli darajada mehr-muhabbatga ega bo‘lmaganligi, nasliy omillar bo‘lishi ham mumkin. Z. Freyd inson xulqida 2 ta asosiy instinkt borligini ta’kidlaydi: Eros - bu hayot isntinktidir.