XODIMLAR ISH VAQTINI OPTIMALLASHTIRISHDA RAQAMLI VOSITALARNING AHAMIYATI - M.Muxtarov; Mutalipov Dilyor (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada xodimlar ish vaqtini optimallashtirishda raqamli vositalarning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Raqamli vositalar, jumladan vazifalarni boshqarish platformalari, vaqtni rejalashtirish ilovalari va jamoaviy aloqa tizimlari, ish jarayonlarini soddalashtirish va samaradorlikni oshirishga yordam beradi. Maqolada avtomatlashtirish, ma’lumotlarni tahlil qilish va resurslarni boshqarish kabi asosiy jihatlar ham yoritiladi. Raqamli vositalar xodimlarga o‘z vazifalarini samarali bajarish, vaqtni tejash va o‘z bilimlarini rivojlantirish imkoniyatini taqdim etadi. Natijada, ushbu vositalar tashkilotlarning umumiy muvaffaqiyatiga salmoqli hissa qo‘shadi. Maqola xodimlarning ish faoliyatini yaxshilash va raqamli transformatsiyani amalga oshirishda raqamli vositalarning rolini tushunishga yordam beradi.