KROSSINGOVER HAQIDA BATAFSIL - Tursunova Zebiniso Bahromjon qizi; Naimsherova Sevinch Sherzodbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Krossingover va uning turlari,ahamiyati va kelib chiqishiga sabab bo`luvchi omillar haqida batafsil ma`lumot berilgan.