STRESS - PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA - Babajonova Guli To'lqin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Stress-bu tananing har qanday talabga oʻziga xos boʻlmagan javobidir. Bu ta’rifni tushunish uchun, avvalo, oʻziga xos boʻlmagan soʻz bilan nimani nazarda tutayotganimizni tushuntirishimiz kerak, tanaga berilgan har bir talab qaysidir ma’noda oʻziga xos yoki oʻziga xosdir.