OʻZBEKISTONDA UZLUKSIZ TAʼLIMNI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISH PRINSIPLARI - Jo’rayeva Muxlisa To’ymurod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda uzluksiz taʼlim tizimini tashkil etishning huquqiy, ijtimoiy va pedagogik asoslari, shuningdek, uzluksiz taʼlimni rivojlantirish prinsiplari tahlil qilingan. Zamonaviy talablarga mos malakali kadrlarni tayyorlashda uzluksiz taʼlimning tutgan oʻrni va taʼlim bosqichlari oʻrtasidagi uzviylik muhim ahamiyat kasb etadi.