ISLOMIY ZIYORAT MASKANLARINI RIVOJLANTIRISH STRATEGIYALARI: MENEJMENTDAN HUDUDIY USTUNLIKKACHA - Malikova Gulshod Zavqiddin qizi; Mamaraimova Zaxro Axmat qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Islomiy ziyorat maskanlarini rivojlantirishning zamonaviy strategiyalari, ularning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, boshqaruv mexanizmlari va hududiy rivojlanishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Maqolada turizm sohasidagi yangi yondashuvlar, davlat siyosati, xalqaro tajribalar va mahalliy imkoniyatlar asosida ziyorat maskanlarini sifat jihatidan takomillashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.