TO’LQIN TARQALISH TENGLAMASI UCHUN UMUMLASHGAN KOSHI MASALASINI YECHISH - Tanirbergenov Muratbek Bazarbaevich; Sobitov Sardorbek Oybek oʻgʻli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada to’lqin tarqalish tenglamasi uchun umumlashgan Koshi masalasini yechish qaralgan. Maqolada boshlang’ich shartlar asosida Grin funksiyasidan foydalanib umumiy shakldagi yechimlar topiladi va bir qancha misollar orqali formulalarning amaliyotda qo’llanilishi ko’rsatiladi.