PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING XAVFLI GURUHDAGI SHAXSLAR BILAN ISHLASH FAOLIYATI MAVZUSIDA - Xaitov Feruz Zafar oʻgʻli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Profilaktika inspektorining xavfli guruhdagi shaxslar bilan ishlash faoliyati muhim va murakkab vazifalardan biridir. Ushbu faoliyatning asosiy maqsadi jamoat xavfsizligini ta’minlash, jinoyatchilikni oldini olish va insonlarning hayoti va sog’lig’ini muhofaza qilishdir.