МАХСУС ФАНЛАРИДА ЗАМОНАВИЙ ИШЛАБ ЧИҚАРИШДАГИ СТАНДАРТЛАР ҲАҚИДА ТУШУНЧА БЕРИШНИНГ АҲАМИЯТИ ТЎҒРИСИДА. - Мингбоев Б.Т (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада политехникум тизимидаги махсус фанларни ўқитишда замонавий ишлаб чиқаришдаги “5-S” стандартини ўқувчиларга ўргатиш зарурлиги ва шартлари тўғрисида сўз юритилади.