IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYA QILISH SHAROITIDA QURILISH VA XARAJATLARINI HISOBI VA TAKOMILLASHTIRISH. - Samatov Dilshod O’roqboy o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, iqtisodiyotni modernizatsiya qilish sharoitida qurilish va xarajatlarini hisobi va takomillashtirish ilmiy jihatdan o’rganilgan. Shuningdek maqolada, qurilish va investitsion loyihalarning iqtisodiy jihatdan samarali tashkil etilishi va moliyaviy xarajatlarning puxta rejalashtirilishi kabi maummolar tahlil qilingan.