ARAB TILI HARFLARINING TALAFFUZINI SAMARALI O’QITISH METODIKASI - ASRAFOVA SARVINOZ TO’LQIN QIZI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada arab tili harflarining to’g’ri talaffuzini o’rganish bo’yicha samarali metodikalar tahlil qilinadi.Etibor ko’proq fonetik yondashuv,amaliy mashqlar va zamonaviy texnologik vositalardan foydalanishga qaratilgan.Metodik yondashuvlar orqali o’quvchilarda to’g’ri talaffuz qilish madaniyatini shakillantirish yo’llari ko’rib chiqiladi.Ilmiy yondashuvlarga asoslangan takliflar bilan yakunlanadi.