ILK BOLALIK DAVRI - Muzaffarova Sevinch Anvarjonovna; Murodova Sabina Baxodirovna. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ilk bolalik davrining psixologik xususiyatlarini bayon etish. Vazifa: Ilk bolalik davrida fiziologik va jismoniy rivojlanish, harakat, malakalari, kognitiv va nutqning rivojlanishi, bola tafakkurida egotsentirizraning yuzaga kelishi piedmetli harakat faoliyatiarini rivojlanishi, nutqning o`sishi, aqliy rivojlanish, predmetli faoliyat ilk bolalik davrida etakchi faoliyat sifatida, o‘z-o‘zini amglash iisullarini bayon etish. Annotation:To describe psychological characteristics of early childhood. Tasks:To explain physiological and physical development during early childhood, development of motor skills, cognitive and speech development, the emergence of egocentrism in a child’s thinking, development of object-related activity, speech growth, mental development, object-related activity as the leading activity in early childhood, and methods of self-awareness formation.