BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA KO‘RGAZMALILIK - Komiljonova GuluzraxonNizomjon qizi; To‘lqinova Munira Xasanboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ko‘rgazmalilik, ko‘rgazmalarning pedagogik jarayondagi o‘rni, boshlang‘ich ta’limda ko’rgazmalilikning ro‘li, ko‘rgazmali materiallardan foydalanishning afzalliklari haqida ma’lumotlar berilgan. Ko’rgazmalilikning metodik jihatlari va samaradorligi tahlil etilib va bu bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.