BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA - FANLARARO ALOQADORLIK - Komiljonova Guluzra Nizomjon qizi; Madumarova Mo‘bina (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada integratsiya, boshlang‘ich ta’limda fanlararo aloqadorlik jarayoni haqida ma’lumot berilgan va boshlang‘ich ta’limda integratsiyalangan darslarni tashkil etish borasida takliflar berilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.