“TEXNOLOGIYA” FANIDAN AMALIY MASHG`ULOTLARDA ELEKTRON USLUBIY TA’MINOTI YORDAMIDA O’QITISH TEXNOLOGIYASI - G`.Abduqodirov; S.Tog’ayeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola –uzluksiz ta’lim tizimini yanada rivojlantirishda, ta’lim oluvchilarga sifatli ta’lim xizmatlari va imkoniyatlarni oshirish, malakali kadrlar tayyorlashda, hamda yosh avlodni yuqori saviyada tayyorlashni ta’minlash maqsadida bo’lajak texnologiya fani o’qituvchilarini kasbiy tayyorlashda ixtisoslik fanlar bo‘yicha elektron uslubiy majmua muhim ahamiyati xaqida