SHARQ NING 1018 TA YULDUZI - G’.Abduqodirov; Tog’ayeva Salomat Ixtiyorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola xv –asr Samarqand rasadxonasi,uning mutasaddisi,bo`lgan mashhur olim,astronom Mirzo Ulug`bek haqida,Samarqand astronomlarining mashhur asari –«Ziji Qo`rg`oniy «ning dunyoga tarqalishi xaqida