"TUSHDA KECHGAN UMRLAR" ASARIDA QO’LLANGAN HARBIY TERMINLAR - Bahromova Komila Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada O’tkir Hoshimning "Tushda kechgan umrlar" asarida urush davri va tergov jarayonini tasvirlash uchun qo’llagan harbiy terminlari tahlil qilingan.