MATN ORQALI INGLIZ TILINI O‘RGATISH METODIKASI - Masharipova Nargiza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rganishda matn asosida lug‘at boyligini oshirish metodikasi yoritilgan. O‘quvchilarning yangi so‘zlarni tezroq o‘zlashtirishi, ularni kontekstda to‘g‘ri qo‘llay olishi va umumiy nutq kompetensiyasi rivojlanishiga ta’siri o‘rganilgan.